Om företaget - SafetyMate - Smart säkerhet för hela familjen

Sök
Till innehåll

Huvudmeny:

Om företaget

 

SafetyMate är ett litet familjeföretag som inriktat sig på säkerhet och säkerhetsprodukter. Jag som driver företaget heter Stina Hallgren, är i 40-årsåldern och mamma till tre barn. Jag är en typisk "kycklingmamma" och var ofta rädd att tappa bort barnen när vi t ex var på köpcentret och handlade. Det är så mycket folk ibland och ett litet barn kan springa iväg och försvinna i folkmassan på ett ögonblick.

SOS-brickan
Då tänkte jag att man borde ha någon slags id-handling på barnet ifall det skulle komma bort, så att en vuxen kan hjälpa barnet tillrätta. Jag letade både i affärerna och på internet men kunde inte hitta någon riktigt bra lösning. Då tog jag saken i egna händer och tillverkade vår SOS-bricka. Jag märkte sedan att det fanns fler föräldrar med samma problem, så jag började tillverka produkterna i större skala och startade mitt företag hösten 2004.

SOS-kortet
Strax efter att jag uppfunnit SOS-brickan tänkte jag att även vuxna och ungdomar skulle behöva något slags id-handling som berättar vem som ska kontaktas om det skulle hända en olycka, och vilka eventuella sjukdomar, allergier och mediciner de har så att sjukvårdspersonal får lättare att ge rätt behandling. Det var så vårt SOS-kort kom till.

SOS-visslan
Sedan insåg jag att alla, både barn och vuxna, alltid borde ha en visselpipa med sig så att man kan kalla på hjälp om det skulle hända något. Om ett barn går vilse, om jag blir överfallen eller råkar ut för en olycka, kort sagt om man behöver hjälp men inte kan eller orkar ropa på hjälp. Det är ju betydligt lättare att blåsa i en visselpipa än att ropa, särskilt under en längre tid. Därför säljer vi nu också SOS-visslan.

Stina Hallgren

Billiga och bra försäkringar
Många kunder har sagt att de ser våra produkter som en billig och bra försäkring, de kostar inte mycket men kan ändå göra en enorm skillnad i en nödsituation. Produkterna ökar säkerheten och därmed också tryggheten för alla som bär dem, och dessutom för de anhöriga. Och de fungerar år efter år efter år...

Jag önskar dig all lycka och välgång.

Stina Hallgren


Företaget har F-skattsedel / är godkänt för F-skatt.

 
 
 
Tillbaka till innehåll | Tillbaka till huvudmeny